10 mei DDN met VUURPROEF op Festival Woordnacht in Rotterdam

Op 10 mei zal Dichters Dansen Niet in Rotterdam het album Vuurproef ten gehore brengen tijdens het nieuwe literaire cross-over festival Woordnacht.

Met:

Fred dB (compositie, dBfrequencing, studioproductie)

Serge van Duijnhoven (tekst, stem, performance)

Edwin Berg (piano, melodica, begeleiding)

 

.

Aanvang: 23u30

Einde: 00u30

Locatie: Bilderberg Park Hotel Rotterdam

Address: Westersingel 70 3015 Lb Rotterdam, Netherlands

View Map

 

woordnacht_36CEB816C9A6E4CEC1257CA10051AF61_0

Het nieuwe festival Woordnacht moet Rotterdam op de kaart zetten als dé literatuurstad van Nederland. Bijna 100 acts staan zaterdagavond 10 mei op en langs de zogenaamde literaire as met het Eendrachtsplein als kloppend hart.

De literaire as van Rotterdam loopt van Centraal Station via het Eendrachtsplein naar het Vaste Land en met een passepartout kan de bezoeker alles bekijken en beluisteren. Programmeur Lennart Pieters van Speyksessies is trots dat iedereen op Rotterdams taal- en letterengebied voor het eerst de krachten bundelt: “En we hebben ook bijzondere locaties zoals het politiebureau Eendrachtsplein en de goed verstopte maar prachtige Eendrachtskapel”.

Van gevestigde organisaties als Passionate Bulkboek en de Bibliotheek Rotterdam tot jonge initiatieven als Speyksessies en Paginagroots: de hele stad doet mee. Er zijn talkshows, literaire salons, voordrachten, lezingen, poetryslams, concerten, literaire wandelingen en nog veel meer.

De volgende auteurs zijn in ieder geval van de partij: Joost Zwagerman, Abdelkader Benali, Manon Uphoff, Kristien Hemmerechts, Ester Naomi Perquin, Sanneke van Hassel, Jan Siebelink, Peter Buwalda, Margriet de Moor, Auke Hulst, Thomas Rosenboom, Ellen Deckwitz, Elfie Tromp, Jan Brokken, Serge van Duijnhoven met Dichters Dansen Niet, F. Starik,Tsead Bruinja en Gino van Weenen.

Het programma blijft dagelijks groeien en is te volgen op de site www. woordnacht.com