Schrijf je in voor een culinaire en literaire voorproef van Vuurproef op Valentijnsavond 14 februari

SvDinrestobieres

De Nederlandse Brabander en Brusselaar-pur-sang Serge van Duijnhoven nodigt liefhebbers van de zinnen en de zintuigen uit voor een speciale literaire en culinaire voorproef van zijn Dichters Dansen Niet album Vuurproef (Nieuw Amsterdam) dat volgende week op Valentijnsdag zal verschijnen.

SvDinrestobieres

Geinteresseerden kunnen zich inschrijven per email, en krijgen voor 25 euro per persoon een driegangenmaaltijd aangeboden in het fameuze Restobieres van meesterkok en Orval-ambassadeur Alain Fayt in de Vossenstraat vlakbij de vlooienmarkt op het Vossenplein. In de zojuist gerestaureerde bovenzaal van het restaurant, zal de dichter tijdens het diner gedichten voordragen uit zijn nieuwe bundel. Van Duijnhoven’s muzikale compagnon Fred dB zal tegelijkertijd, tussen de amuse-gueuls, de kipkap, stoverij, waterzooi en parfaits-d’amours, een selectie laten horen van het gloednieuwe muziekalbum dat deel uitmaakt van deze bijzondere uitgave die op 14 februari van de persen zal rollen.

vuurproefkaart5

Geinteresseerden die zich inschrijven, kunnen een gesigneerd exemplaar van Vuurproef tijdens de voordracht desgewenst aanschaffen. Alle mensen die zich inschrijven, krijgen sowieso een Valentijns geschenk van poetische aard mee naar huis.

resto-ext-01

Inschrijven kan via het emailadres:

dichtersdansenniet@skynet.be

.

Datum cultinaire voorproef van VUURPROEF:

Vrijdagavond 14 februari 2014

aanvang 20:00

Restobières  S.P.R.L. -  9 rue des Renards 1000 Bruxelles
TEL: 02 511 55 83  – GSM: 0495 506 300  -  fayt@restobieres.be

banner-restobieres-02